Brutalitás

2022.10.03. 10:42

Letartóztatták, majd halálosan megfenyegette volt élettársát a férfi

A félelemben élő, folyamatosan zaklatott asszony inkább elköltözött Göncről.

ÉM

Fotó: Shutterstock

Az Encsi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi és a sértett nő egészen 2019-ig élettársak voltak, kapcsolatukból két gyermek is született. A férfi más ügyben elrendelt letartóztatása után 2021. július 7-étől bűnügyi felügyelet alatt volt gönci lakóhelyén. Az elrendeltés követő napon, július 8-án az esti órákban a férfi felkereste volt élettársát a szintén Göncön lévő lakásán és arra kérte, állítsák helyre élettársi kapcsolatukat.

Nekiesett a konyhaasztalnak 

Amikor a nő elutasította a kérését, a férfi megrúgta  a nő lábát, aki ennek következtében a konyhaasztalnak esett. Ezután a féri a nő haját is rángatta. A férfi másnap, a reggeli órákban ismét megjelent a nő lakásán, ahol kiabált és veszekedett vele. Ezt követően július 11-én a férfi – miután lerészegedett – kiabált a nő háza előtt. Július 12-én aztán újra visszament a házhoz, kiabálni kezdett, majd a kimenekülő asszony után futott és megrúgta a lábán. A nő nekiesett a kerítésnek, amely megkarcolta az arcát.

Azt mondta neki, megöli 

A férfi ezután többször elment a nőhöz, veszekedett vele, ököllel megütötte, és azzal fenyegette meg, hogy megöli.  

A bántalmazások következtében a nő arcán nyolc napon belül gyógyuló, duzzanattal járó zúzódásos sérülés és hámsérülés keletkezett.  

Az asszony a férfitől való félelmében elköltözött Göncről.  

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában