Sérelem

2022.10.12. 11:54

Egymásnak esett két nő, a harmadik állt közéjük

A Szerencsi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy nővel szemben.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A vád szerint az asszony idén május 11-én 8 óra körüli időben a Taktaharkányban, a vasútállomás közelében meglátta egy nő ismerősét, majd egy korábbi sérelem miatt, előzetes szóváltás nélkül a vonatsín mellől köveket vett magához, melyeket a sértett irányba hajított.  

Ezután a földről magához vett egy másfél méter hosszúságú fakarót, odament a sértetthez, majd két alkalommal megütötte a bal karján, melyet a nő maga elé tartott védekezésül.  

A helyszínen volt egy harmadik nő is, aki - annak érdekében, hogy a sértett további bántalmazását megakadályozza - a vádlott elé állt, és őt visszatartotta. Ezt követően a vádlott elment a helyszínről, miközben azt mondta a sértettnek, hogy „leszel te még egyedül”.  

Zúzódásos sérülések

A sértett a bal csuklóján, és a vállán 8 napon belül gyógyuló zúzott sérüléseket szenvedett és könnyű testi sértés miatt a vádlottal szemben magánindítványt terjesztett elő.  

A vádlott erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat váltson ki. Az ügyészség a büntetlen előéletű nővel szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában