Határvadászat

2022.10.18. 11:00

Borsodi termelői piacokon jelentek meg a rendőrök

Az elmúlt napokban Borsodnádasdon, Putnokon és Ózdon megtartott termelői piacokon toboroztak a rendőrök.

Forrás: Police

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. október 12-én Borsodnádasdon, október 13-án Putnokon, illetve október 15-én Ózdon megtartott termelői piacokon toboroztak. A rendőrök tájékoztatást adtak az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is. 

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át.

A képzéssel kapcsolatban online itt informálódhatnak.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában