Határvadász

2022.10.24. 15:00

Az edelényi vásárban jelentek meg a rendőrök

Az elmúlt napokban Edelényben megtartott vásárban toboroztak a rendőrök.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. október 20-án Edelényben megtartott vásárban toboroztak, illetve bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat is adtak az érdeklődőknek. A rendőrök tájékoztatták a megjelenteket a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is.

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át.

Forrás: police.hu

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: 

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában