Elmenekültek

2022.09.22. 16:36

Még keresik a szökött migránsokat, de már hét határon túl lehetnek

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai továbbra is keresik a Borsodnádasd mellett egy kisbuszból elfutott illegális határátlépőket, tudtuk meg.

ÉM

Forrás: Facebook

Ahogy már beszámoltunk róla, kedden délután a 25-ös főúton Borsodnádasdnál vontak ellenőrzés alá egy Mercedes kisbuszt a rendőrök, amikor a rakterében lévő illegális migránsok egy része elfutott. A szemtanúk szerint nagy erőkkel indult meg a hajtóvadászat utánuk, kutyákkal és hőkamerákkal is keresték őket. A hozzászólok közül többen is reményüknek adtak hangot, hogy mihamarabb elfogják őket.

Érdeklődésünkre a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályán úgy tájékoztattak, hogy az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai továbbra is keresik az elfutott migránsokat.

A környéken lakók egybehangzó véleménye azonban az a közösségi oldalakon, hogy az illegális határátlépők minden valószínűség szerint már „hét határon túl lehetnek”. De legalábbis a szlovákon bizonyosan, hiszen az ellenőrzés helyszínétől légvonalban nincs már messze a határ. A migránsok célja pedig minden valószínűség szerint egyébként is Szlovákia lehetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában