Horror!

2022.09.23. 13:05

Döbbenet: az evéshez használt bicskájával herélte ki a kutyáját Ároktőn

Az idős férfi megunta, hogy elszökik az eb, ezért ezt a megoldást választotta.

ÉM

Az "ivartalanításhoz" használt bicska

Forrás: Facebook

A közösségi oldalon tett közzé a Babák Menedék Állatmentő Alapítvány egy bejegyzést arról a kutyáról, amelyet a gazdája a saját otthonában, saját kezűleg kiherélt. Az állatvédők segítségét a rendőrség kérte, miután megjelentek a férfi portáján.

A megyei rendőr-főkapitányság megkeresésünkre arról tájékoztatta portálunkat, hogy szeptember 20-án egy ároktői 69 éves férfi Csibész nevű kutyáját felkötötte egy az udvaron lévő fára, majd a bicskájával kiherélte. Az esetet egy helyi lakos jelezte a település polgármesterének, aki pedig azonnal értesítette a rendőrséget. A férfit az egyenruhások kihallgatták, elismerte a történteket, és lemondott az eb tartásáról, a szakszerűen ellátott kutyát a Babák Menedék Állatmentő Alapítvány fogadta be. A férfi ellen eljárást indított a rendőrség.

Úgy tudjuk a férfi azért akarta ivartalanítani az ebet, mert az egy éves kutya többször elszökött már otthonról és azt gondolta ezek után nyugodtabb lesz és nem fog szökdösni. Információink szerint a férfi korábban már herélt többször disznókat, úgy gondolta az eljárás most is megfelelő lesz majd.

Az állatmentők bejegyzése fotókkal, videókkal:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában