Verekedés

2022.08.10. 12:40

Szerelemféltés miatt zaklatta volt barátnőjét és annak volt férjét putnoki lakásukon

Az Ózdi Járási Ügyészség magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A vádlott férfi és a sértett nő – a vád szerint – korábban szerelmi kapcsolatban voltak, azonban 2021. nyár elején a románc megszakadt és a nő ebben az időszakban volt férjével – a bűncselekmény másik sértettjével – élt együtt egy putnoki lakásban. 

A vádlott a kapcsolat megszakadásába nem tudott belenyugodni, majd 2021. augusztus 5-én hajnali 1 óra körül, ittas állapotban a sértettek lakásához ment. A vádlott a lánccal rögzített bejárati kaput kinyitotta és bement az udvarra, aminek a zajára a sértettek felfigyeltek. A nő kinézett az ablakon, észlelte a férfit, majd felszólította, hogy menjen el.

A vádlott nem tett eleget a felszólításnak, az udvaron tovább haladt. A nő ekkor a férjét megelőzve kiment a vádlotthoz és újra távozásra szólította fel, amire ő egy alkalommal arcon ütötte a nőt, aki ettől a földre zuhant. Ezt követően ért ki az udvarra a nő volt férje, aki bántalmazta a vádlottat, majd rendőri intézkedés is történt.

Könnyű testi sértés 

A nő a vádlott bántalmazása következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban könnyű testi sértés miatt nem terjesztett elő magánindítványt. A helyszínen intézkedő járőrök mindkét sértettet nyilatkoztatták, akik magánlaksértés miatt hatályos magánindítványt terjesztettek elő a vádlottal szemben. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában