Fordulatos bűntett

2022.08.18. 10:06

Meglopták a mezőkövesdi tolvajt - mindketten lebuktak

A rendőrök eljárás alá vontak két férfit, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.

illusztráció / Shutterstock

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy mezőkövesdi és egy sályi férfival szemben.

Koncertről tért haza mezőkövesdi otthonába egy helyi lakos 2022. augusztus 14-én a déli órákban. Mivel több csomagja volt, ezért azokat nem tudta egyszerre a lakásába vinni, így a gitárját és annak erősítőjét a kapuban hagyta. Fél percet sem volt távol, de amikor visszatért a kint hagyott dolgai már eltűntek.

A sértett a feljelentését másnap tette meg és a rendőrök két napon belül azonosították az elkövetőt. A nyomozás során kiderült, hogy a hangszert eltulajdonító férfi biciklijével éppen arra járt, amikor meglátta a gitárt és az erősítőt, amelyeket magához vett, majd azokat otthonában az ágyába rejtette. Ezeket egy sályi ismerősének mutatta meg, hogy segítsen az értékesítésében, aki azonban később tőle is ellopta a gitárt.

Forrás: police.hu

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított dolgokat pedig lefoglalták tőlük és azokat a jogos tulajdonosának visszaszolgáltatták- írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában