Tűz Felsőzsolcán

2022.07.14. 16:42

Több házat is veszélyeztettek a lángok Felsőzsolcán - fotókkal, videóval

Nagy erőkkel vonultak a miskolci hivatásos tűzoltók csütörtök délután Felsőzsolcára, ahol egy lakott ingatlan gyulladt ki.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

18:00

Lakóház, száraz növényzet és felhalmozott hulladék égett csütörtökön délután Felsőzsolcán, a Zöldfa és a Táncsics utcában. A tűzben egy családi ház különálló lakrésze megsemmisült, egy másik épületnek pedig a homlokzata és a tetőszerkezete rongálódott meg. A tűzesethez Miskolcról és Tiszaújvárosból érkeztek a hivatásos tűzoltók, akik a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, hat vízsugárral fojtották el a lángokat.

16:40

A lángoló épület nem csak a vele összeépült házat, hanem a szomszédos ingatlanokat is veszélyeztette a Zöldfa utcában.

A tűzoltók három járművel érkeztek a helyszínre, és fojtották el a lángokat, megakadályozva a tűz tovább terjedését. Az oltást rendőrség biztosította és a katasztrófavédelem műveleti szolgálata is a helyszínen van. Mentőautó is érkezett, de mint Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa portálunknak elmondta, szerencsére nem sérült meg senki.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában