Rendőrségi, bírósági esetek

2022.07.17. 20:00

Szatyorból került elő a csecsemő; vétlen sofőrt halt meg a balesetben – bűnügyi hírösszefoglaló

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban július 11-e és július 14-e között.

Forrás: police.hu

Elhunyt a vétlen sofőr – Két személyautó karambolozott a 37-es főút 7-es kilométere közelében, Hernádkak és Felsőzsolca között a vízügyi telephely és a belegrádi kereszteződésnél hétfőn.

Kigyulladt alatta az egyik lopott kocsi, a másikat áron alul eladta – Két autót is ellopott egy férfi Mezőkövesden, az egyik kigyulladt alatta, a másikban elaludt, majd a kocsit eladta tízezer forint helyett ötezerért. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Szatyorból került elő a csecsemő – Az interneten kezdett keringeni egy hír, miszerint egy harminc év körüli múcsonyi nő megszülte a gyermekét a napokban, majd ezt követően egy szatyorba tette, amely végül Miskolcon, Lyukóbánya területén került elő.

A helyszínen életét vesztette a motoros – Tiszapalkonya belterületén egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi esett el, aki a helyszínen meghalt.

A temetésen hőzöngött, majd betörte a gyászolók autóinak ablakát – A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség garázdaság és rongálás miatt vádat emelt egy férfival szemben.

Szívességi lakáshasználó áldozatai lettek a gyermekek – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 51 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt, aki szívességi lakáshasználóként lakott egy sárospataki tanyán.

Rendőröket szidalmaztak és fenyegettek egy borsodi faluban – A Miskolci Törvényszék ítéletet hozott annak a három vizsolyi férfinak az ügyében, akik 2018 decemberében vulgáris kifejezésekkel illették és agresszívan fenyegették a rendőröket.

Ötmilliót sikkasztott egy tiszaújvárosi dohánybolt alkalmazottja – A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség sikkasztás bűntette miatt emelt vádat egy nővel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában