A lány nem mert szólni

2022.07.04. 08:42

Saját unokáját molesztálta a 62 éves férfi

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 62 éves férfi ellen emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt, aki 21 éves lány unokájának felajánlotta, hogy segít gyakorolni a gépjárművezetést, így megbeszélt időpontban a tulajdonát képező személyautóval közlekedtek. A vezetést átengedte unokájának, azonban a visszafelé úton, amikor már ő vezetett, útközben többször félrehúzódott, megállt és a mellette ülő unokája mellét fogdosta, markolászta.

Fotós: Shutterstock

Fotós: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2021. október hónap közepén felajánlotta 21 éves lány unokájának, hogy segít neki gyakorolni a vezetést, ezért egyeztetett időpontban a tulajdonában lévő személygépkocsival elment unokája edelényi lakására, és együtt egy békés megyei kiránduló helyre utaztak, az odafelé úton az unoka vezette a gépjárművet.

Amikor hazaindultak, az unokája megkérte a vádlottat, hogy inkább ő vezessen, mivel a fejét fájlalta.

A gépjárműben a vádlott melletti ülésen foglalt helyet az unokája és menet közben a vádlott több település közelében félrehúzódott és megállt az autóval, és ezen alkalmakkor az unokája bal mellét fogdosta, markolászta, illetőleg dicsérte, továbbá azt mondta neki, hogy ha megengedi, hogy simogassa a melleit, akkor puszit kap tőle.

A sértettet váratlanul érte a cselekmény, kellemetlenül érezte magát, emberi méltóságát sértette a nagyapja magatartása, ezért igyekezett a melleit eltakarni kezeit mellkasa előtt összekulcsolva, azonban a hozzátartozói viszonyra tekintettel, nem mert szólni a vádlottnak.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben büntetővégzésben – tárgyalás mellőzésével – felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában