Összehangolt mentés

2022.07.19. 15:06

Megtalálták az eltűnt kazincbarcikai férfit

Rendőrök, önkormányzati rendészek és speciális mentőkutatók közösen együttműködve, néhány óra alatt megtaláltak egy eltévedt kazincbarcikai férfit.

Egy kazincbarcikai asszony tett aggódó bejelentést a rendőrségre 2022. július 18-án a délelőtti órákban, hogy a lakásukból a térben és időben tájékozódni nem tudó férje ismeretlen helyre távozott.

Ő már több ismerősével együtt kereste, de nem találta házastársát, ezért kér segítséget.

A rendőrök azonnal megkezdték a férfi felkutatását, amelyben járőrök, nyomozók és a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai is részt vettek. Néhány óra múlva a kereséshez csatlakoztak a Neptun Speciális Mentőcsapat tagjait is, akik keresőkutyákkal segítették a munkát.

A nagy erőkkel végzett, összehangolt tevékenység kora délutánra meghozta a sikert, hiszen a város külterületi részén, egy elhagyatott telken a kutatócsapat épségben megtalálta a keresett férfit, akit a mentőszolgálat munkatársai kivizsgálás céljából kórházba szállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában