Várják a jelentkezőket

2022.07.20. 08:38

Kisvárosi hősöket keres a Rendőr-főkapitányság!

Kisvárosi hősöket keresünk! Olyan hírnököket, akik bemutatják a kisvárosukat*, uralkodnak a drogfüggőség felett, és mindezt meg is osztják; bárhol, vagy el is küldhetik nekünk. Ajkaiak hol vagytok? Őrségiek, igaliak, gönciek készüljetek!

Kisvárosi hősöket keresünk! | Forrás: police.hu

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Vagyonvédelmi Alapítványának, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztályának közös programja olyan hírnököket keres, akik nemcsak bemutatják kisvárosukat, de alternatívát mutatnak a függőséget okozó káros szenvedélyek helyett.

Oszd meg - és uralkodj…a drogfüggőség felett!

A kisvárosi hősöket közösségi oldalainkon megosztjuk, hogy uralkodjunk a drog felett. A jövő hírnökei a BVA_Kazincbarcika instagram oldalra vagy a Bűnmegelőzési Vagyonvédelmi Alapítvány Kazincbarcika facebook felületére tölthetik fel, küldhetik el bejegyzéseiket, képeiket.

S, ahogy a kazincbarcikai Janka mondja: „lehet, hogy a drog divatos, de nem elegáns”, sőt divatbaki, mint a „szandálzokni” - le kéne már (s)zokni!

Tehát oszd meg, és uralkodj, a drogfüggőség felett! Legyél te is Hírnök!

*a budapestiek is

…és mindig olvasd el az apróbetűs részt is!

Ez az apróbetűs rész: No Drog! No problem! No police!

Videó és bővebb információk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában