Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.07.03. 20:00

Ennyit kapott a népkerti gyilkos, elgázoltak egy gyalogost Sárospatakon

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban június 27-e és július 3-a között.

22 hazánkban illegálisan tartózkodó személyt akart átcsempészni Ragályon keresztül - Az Ózdi Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy embercsempészés bűntettével gyanúsított cseh nő letartóztatását.

Megtetszett a sapkája, ezért elvette, majd rúgott is egyet rajta - A mezőkövesdi rendőrök elfogták azt a férfit, aki meglopott egy fiút a Napfürdő utcában.

Saját nagymamáját akarta kirabolni Hernádnémetiben és azzal fenyegette, megöli - A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa 2022. július 1-jén hozott ítéletet annak a vádlottnak az ügyében, aki saját nagyanyját akarta kirabolni Hernádnémetiben.

Emberölés a miskolci Népkertben: ennyit kapott a gyilkos - A Miskolci Törvényszék ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, aki 2020 októberének egyik reggelén a miskolci Népkertben lévő kondiparkban olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy a férfi később életét vesztette.

Illegális migránsokat fogtak el az encsi járőrök (frissítve) - A rendőrök Ináncs külterületén fogtak el, majd állítottak elő a rendőrkapitányságra két illegális migránst.

Nemcsak birtokolta, kereskedett is a kábítószerrel a tardonai fiú - Kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 18 éves tardonai fiúval szemben.

Kilencen ültek a vádlottak padján - A Miskolci Járásbíróság ítéletet hirdetett annak a kilenc vádlottnak az ügyében, akikkel szemben költségvetési csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt indult eljárás.

Hat éve történt tömegszerencsétlenség ügyében született jogerős ítélet - videókkal - A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsának 2022. június 29. napján meghozott döntésével jogerősen befejeződött annak a vádlottnak a büntetőügye, akit az elsőfokon eljárt Mezőkövesdi Járásbíróság felmentett a halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétségének vádja alól.

Embercsempészt és migránsokat fogtak el, illetve mentettek meg az ózdi rendőrök - A 34 éves nőt - aki autójában 21 illegális migránst szállított - Ragály külterületén fogták el a járőrök. A zárt rakterű járműben történő szállítás a kánikulában akár tragédiába is torkolhatott volna, ha a rendőrök nem intézkednek idejében.

Lopni ment egy nő a szikszói házba, majd rátámadt a házigazdára - A rendőrök őrizetbe vették azt a nőt, aki egy szikszói házból akart ellopni különböző dolgokat, majd amikor a házigazda észrevette, akkor rátámadt.

Elgázoltak egy gyalogost Sárospatak belterületén (frissítve) - Gyalogost gázolt egy autós Sárospatak belterületén, a Béla király térnél.

Vízbe fulladt az egyik utas a tiszai hajós balesetben – vádat emelt az ügyészség - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 72 éves férfi ellen a vízi közlekedés halált okozó gondatlan veszélyeztetésének vétsége miatt, aki 2021. szeptember hónap elején egy kisgéphajóval közlekedett a Tiszán. A hajóútról kihaladva, későn észlelte az előtte keresztbe fordult ladikot, azzal összeütközött, melynek következtében az utasok a vízbe estek, és a ladik egyik utasa a part felé kezdett úszni, azonban a vízből nem tudta kimenteni magát, vízbe fulladt.

A 26-os főúton száguldozott az ongai férfi, ráadásul ittasan - videóval - Szirmabesenyő térségében állítottak meg a közlekedési járőrök egy gyorshajtót, aki ittasan ült a volán mögé.

Saját botjával verték agyon a pásztort az ózdi fiatalok - ítéletet hozott a bíróság (frissítve!) - Három fiatal ölt meg egy pásztort Ózd-Susa településen 2018 augusztusában. A Debreceni Ítélőtábla hozott tegnap ítéletet ügyükben.

Rendőröket fenyegetett a borsodi ittas férfi - A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt állít kedden bíróság elé egy borsodi férfit.

Megütötte a buszsofőrt egy gesztelyi férfi - Megütötte a gépjármű vezetőjét, majd távozott a helyszínről.

Vízbe fojtotta a mozgáskorlátozott édesapját Kazincbarcikán - A férfi az apját levetkőztette és betette a fürdőkádba, majd a száj- és orrnyílását a kezével leszorította, addig tartotta leszorítva, amíg megfulladt.

Rajtakapta a betörőt az idős miskolci nő, ezért a férfi leütötte, majd rágyújtotta a lakást - A férfi értékek után kutatott az idős nő házában, a sértett felébredt, így azért, hogy nehogy felismerje, franciakulccsal többször fejbe vágta, majd az eszméletlen nőre rágyújtotta a lakást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában