Baleset

2022.07.11. 10:34

Elhunyt a vétlen sofőr (frissítve)

Két személyautó karambolozott a 37-es főút 7-es kilométere közelében, Hernádkak és Felsőzsolca között a vízügyi telephely és a belegrádi kereszteződésnél fél tíz magasságában.

12:10

Mint a megyei rendőr-főkapitányságon megtudtuk, a baleset úgy következett be az elsődleges adatok szerint, hogy egy 77 éves sofőr a zöld jelzésen haladt át a kereszteződésben, amikor a másik irányból érkező autós nem adott elsőbbséget, tehát tilos jelzés ellenére hajtott be.

Bár a mentőszolgálat munkatársai mindent megtettek a mentés során, az idős, vétlen sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően elhunyt.

10:34

A balesethez a miskolci hivatásos tűzoltók vonultak. Az egység feszítővágó segítségével egy embert kiemel az egyik járműből, és áramtalanít. Az elsődleges adatok alapján ketten sérültek meg a balesetben, a sérülésük pontos mértékét a folyamatban lévő mentés miatt még nem tudni.

A helyszínen félpályás útlezárás mellett lassan halad a forgalom, aki arra közlekedik nagy körültekintéssel közelítse meg a helyszínt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában