A vízbe ugrott és elmerült

2022.06.23. 12:59

Újabb vízi tragédia: 16 éves fiút nyelt el a Tisza Tokajnál!

Tragikusan indul az idei nyári szezon, hiszen a közelmúltban egy tornanádaskai és egy bódvalenkei fiú veszett a Balatonba, most pedig újabb megyénket érintő vízi haláleset történt szerdán késő délután!

Forrás: Facebook/Nyíregyházi Tűzoltó és Vízimentő Egyesület

A Tisza Tokaji szakaszán egy 16 éves fiatal a stégről a vízbe ugrott és elmerült.

A Nyíregyházi Tűzoltó és Vízimentő Egyesület mentőhajója perceken belül a helyszínre érkezett. Az ott lévő szintén fiatalkorúak elmondták, hogy egyik társuk beugrott a folyóba majd nem messzire a stégtől kapálózni kezdett később pedig elmerült – számolt be róla a szon.hu.

A Tokaji Vízi Rendészettel és az időközben a helyszínre érkező hivatásos tűzoltókkal a kutatást azonnal megkezdték. A kereséshez csatlakozott a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület is. Szonáros keresés segítségével sikerült beazonosítani a test helyzetét, amit a speciális mentők búvára a felszínre hozott 20 óra magasságában.

Mint a megyei rendőr-főkapitányságon megtudtuk, a Szerencsi Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában