Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.06.19. 20:00

Széttörte a fején a sörös üveget, megkéselt egy ápolónőt, zebrán előzött

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban június 13-a és június 19-e között.

Fotó: Shutterstock

Nem biztosított megfelelő tartási körülményeket kutyájának - A Tiszaújvárosi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a férfinak az ügyében, aki nem biztosított megfelelő tartási körülményeket kutyájának.

Játszótéren rabolt pénzt a szerencsi férfi - A Szerencsi Járásbíróság 2022. június 14-én bíróság elé állítás keretében döntött a helyi férfi bűnösségéről.

Érfogóval támadt kórházi dolgozókra - Miskolcon Ítéletet hozott a Miskolci Járásbíróság annak a vádlottnak az ügyében, akit 2021 februárjában az esti órákban mentővel szállítottak a miskolci kórház sürgősségi osztályára.

Az utcán vonszolta volt élettársát egy borsodi férfi - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 43 éves férfi ellen kapcsolati erőszak bűntette miatt, aki nem tudta feldolgozni, hogy az élettársa szakított vele, több hónapon keresztül lakásában felkereste, szidalmazta és bántalmazta, majd az utolsó alkalommal ököllel ütlegelte és a menekülő nő után ment, aki újabb ütésétől a földre került, ezután karjánál megragadva az utcán vonszolta.

Ózdi óvodából lopta el a vasalót - elítélte a bíróság - Tíz hónap szabadságvesztésre ítélte és 3.500 forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el az Ózdi Járásbíróság azzal a férfival szemben, aki 2020 novemberében egy helyi óvodából vitt el egy vasalót.

Nagy menekülés után fogták el az avasi tolvajt - Nem mindennapi elfogásnak voltak szemtanúi azok, akik hétfőn, dél előtt nem sokkal Miskolcon a Tapolcai-elágazásnál jártak.

Megkéselte az ápolónőt egy beteg Miskolcon - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 70 éves asszony ellen felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt.

77 éves sofőr gázolt 79 éves gyalogost Kazincbarcikán - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 11.40-kor Kazincbarcikán az Egressy Béni úton.

Zebrán előzött az ózdi fiatal - Az ózdi rendőrök a pénzbírság mellett három hónapra eltiltották a járművezetéstől a fiatal sofőrt.

Rátámadt áldozatára a szerencsi férfi - A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a férfit, aki Szerencsen rátámadt áldozatára.

Verekedésre hívta, széttörte a fején a sörös üveget - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 38 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt, aki a villamoson együtt közlekedett a sértett férfival, majd amikor leszállt, követte, verekedésre hívta és a kezében lévő sörös üveggel olyan erővel fejen ütötte, hogy az üveg darabokra tört és megsebezte a sértett arcát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában