Szakmai találkozó

2022.06.08. 15:12

Meg-ÉReTT elismerés

Szakmai találkozót szervezett az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács (ÉReTT) Miskolcon, a fórumon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is képviseltette magát.

Bagi István r. ezredes a Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatója | Fotó: Bujdos Tibor

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Dísztermében 2022. június 8-án rendezte meg a tehetségsegítő tanács a Miskolci Rendvédelmi Technikummal együttműködve a „Változó oktatás, tehetségsegítés az iskolában és az iskola falain túl a rendészeti szakképzésben” elnevezésű regionális szakmai találkozóját.

A Heves Megyei-, és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság előadói mellett Perhács Tamás r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője is felvázolta a főkapitányság tehetségtámogató tevékenységét. A vezető többek között beszámolt a roma származású fiatalok rendőrré válásának ösztöndíj programjáról, továbbá mentorprogram hatékonyságáról is. Ez utóbbi tevékenység eredményét az is alátámasztja, hogy a tehetségsegítő mentorok közül Éliás Krisztián r. őrnagy, a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársa munkájának elismeréseként a díjat kapott a tanácstól.

Szerencsi kollégánknak az elismerést Bagi István r. ezredes a Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatója, egyben az ÉReTT elnöke, illetve annak alelnöke Asztalos Zoltán r. alezredes, a Magyar Rendvédelmi Kar Rendőrségi Tagozatának alelnöke adta át - írja a police.hu.

(Fotók: Bujdos Tibor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában