Rendőrkézen a besurranó tolvajból lett rabló

2022.06.29. 10:18

Lopni ment egy nő a szikszói házba, majd rátámadt a házigazdára

A rendőrök őrizetbe vették azt a nőt, aki egy szikszói házból akart ellopni különböző dolgokat, majd amikor a házigazda észrevette, akkor rátámadt.

Az Encsi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 39 éves aszalói nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint 2022. június 28-án a délutáni órákban egy 80 éves asszony kertészkedett szikszói házának udvarán. Egyszer csak arra figyelt fel, hogy egy idegen nő jön ki a lakásából és egy szatyorban különböző élelmiszereket cipel, amelyek az ő tulajdona.

Ekkor számon kérte a behatolót és ki akarta venni a kezéből a szatyrot, amikor az rátámadt. Dulakodás alakult ki, amelyet meghallott a sértett két gyermekkorú unokája és a lánya, akik a szomszéd telekről a segítségére siettek és lefogták a rablót.

Az egyik gyermek értesítette a járőröket, akik rövid időn belül megjelentek a helyszínen és előállították az elkövetőt.

A rendőrök a gyanúsítottól lefoglalták az általa eltulajdonítani kívánt szatyorban lévő élelmiszereket, gyógyszereket és készpénzt, majd kihallgatását követően őrizetbe vették - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában