Rendőrségi összefoglaló

2022.06.07. 10:00

Hat baleset és hozzátartozók közötti erőszak az elmúlt 24 órában Borsodban

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Fotó: Shutterstock

A Mezőkövesdi, az Ózdi és a Szerencsi Rendőrkapitányság 2022. június 6-án engedély nélküli vezetés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt egy-egy férfival szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették. A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi, a mezőkövesdi és az encsi járőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.                      

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában