135 riasztás, 38 műszaki mentés

2022.06.08. 07:30

Gázszivárgás Zádorfalván, feszítővágóval mentettek Felsőzsolcánál

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 135 alkalommal riasztották, amiből 38 műszaki mentés volt.

Fotó: Shutterstock

Földmunkavégzés közben megrongálódott egy gázvezeték Zádorfalván, a Szabadság úton május 31-én. Az aggteleki katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói ötven méteres biztonsági zónát jelöltek ki a gázszivárgás körzetében és biztosították a helyszínt. A veszély megszüntetéséig az érintett területről hét lakónak kellett távozni, az eset során nem történt sérülés.

Árokba hajtott egy személygépkocsi Miskolcon, a 3-as főúton, a felsőzsolcai körforgalomnál június 05-én. A miskolci hivatásos tűzoltók feszítővágóval kiszabadítottak egy embert az autóból, átadták a mentőknek és áramtalanították a balesetben érintett járművet.

Egy lakatlan családi ház égett Alsózsolcán, az Erkel Ferenc úton június 06-án. A miskolci hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak az érintett ingatlanhoz, majd gyorsbeavatkozó sugarakkal elfojtották a lángokat és átvizsgálták a házat. Az épületben felhalmozott szemét égett, a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. Az eset során nem történt sérülés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában