Tolvaj

2022.06.08. 11:50

Ellopta egy nő táskáját a miskolci Centrum Áruház előtt

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy alkalmi ismerősétől lopta el a több mint százezer forintot tartalmazó táskáját Miskolcon.

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 51 éves helyi férfivel szemben.

A Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai 2022. június 7-én a hajnali órákban térfigyelő kamerákon keresztül észlelték, majd jelezték a rendőröknek, hogy a miskolci Centrum Áruház előtt egy férfi ellopta egy nő táskáját.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a sértett elmondta, hogy egy, alkalmi ismerőse lopta el tőle a táskáját, amelyben több mint százezer forint készpénze volt.

A rendőrök a személyleírás alapján megkezdték az elkövető felkutatását, akit néhány percen belül el is fogtak és akinél az eltulajdonított pénzt is megtalálták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában