Lezárt ügy

2022.06.21. 13:37

Ellopta az üres üvegpalackokat, hogy azokat visszaváltva jusson pénzhez

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy üvegpalackokat eltulajdonító férfival szemben folytatott.

Forrás: police.hu

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2021. szeptember 2-án a délutáni órákban megjelent egy miskolci áruház üvegvisszaváltó automatájánál. Itt az automata rekeszeket befogadó részén bemászott a raktárba, majd onnan több, üres üvegeket tartalmazó rekeszt tulajdonított el.

Ezt követően az üvegeket egyesével az automatába helyezve visszaváltotta. A gép által az üvegek visszaváltásáról kiállított bizonylatot magához vette azért, hogy azt készpénzre válthassa, de cselekménye közben a biztonsági őr tetten érte, aki értesítette a rendőröket.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában