Rablás

2022.06.19. 08:40

Elkábította és kirabolta áldozatát az ózdi nő

A miskolci rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki azt a nőt, aki a bódult állapotba került áldozatától eltulajdonította az értékeit.

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 38 éves ózdi nővel szemben. Az asszony 2022. június 13-án 12 óra körül Miskolcon a Szentgyörgy utcában található egyik sörözőben italozott egy férfival. Az elkövető, amíg az alkalmi ismerőse a vécén tartózkodott, az italába ismeretlen anyagot tett. A páros a sörözőből még közösen távozott, később a sértett bódult állapotba került, majd az asszony átkutatta áldozatát, és eltulajdonította a mobiltelefonját, a bankkártyáit és a készpénzét is.

A nyomozók az adatgyűjtésük eredményeként azonosították az elkövetőt, és elrendelték a körözését is. A rendőrök a nőt négy napon belül elfogták, és a Miskolci Rendőrkapitányságra történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában