Lezárt ügy

2022.06.02. 10:55

Egy sávváltás miatt büntetett: letörte a visszapillantó tükröt

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: police.hu

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Miskolci Rendőrkapitányság egy 35 éves helyi férfival szemben. Az elkövető 2022. január 25-én 7 óra után Miskolcon, a Nagyváthy János és a Kiss Ernő utca kereszteződésében egy korábbi közlekedési helyzetet, azaz egy sávváltást sérelmezett. Amikor a közlekedési jelzőlámpánál megálltak, akkor kiszállt az autójából és a másik személyautót vezető nővel kezdett agresszívan kiabálni. A férfi ezek után ököllel ráütött a kocsi bal oldali visszapillantó tükrére, ami az ütés következtében letört, majd visszaszállt az autójába és elhajtott a helyszínről.

A rendőrök a sikeres adatgyűjtésük eredményeként megállapították a garázda személy kilétét, akit 2022. február 23-án gyanúsítottként hallgattak ki, amelynek során az elkövető beismerő vallomást tett.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – tájékoztatott a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában