Rátámadtak

2022.06.21. 12:46

Bulizók verték meg a traktorost Ózdon

Megtámadtak és alaposan elvertek egy traktorral hazafelé tartó férfit szombaton Ózd Center nevű városrészében.

Fotó: Shutterstock

Az idősebb férfi mezőgazdasági munka után tartott hazafelé, ám az egyik utcában elakadt, ugyanis ballagási bulit tartottak az egyik háznál és a bulizók elfoglalták az utcát is. Emberünk egy darabig türelmesen várt, majd végül rádudált a bulizókra, jelezve, hogy szeretne továbbhaladni. Ahogy továbbindult, úgy látta a visszapillantó tükörben, hogy valaki elesik, ezért megállt, hogy megnézze nem ő sodorta-e el az illetőt. Ekkor azonban a társaság tagjai rátámadtak, az ajtó üvegét is összetörve.

Mint a megyei rendőr-főkapitányságon megtudtuk, az Ózdi Rendőrkapitányság folytat nyomozást csoportos garázdaság bűntett és közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eset kapcsán. Az eljárásban eddig két főt hallgattak ki gyanúsítottként, de még további kihallgatások várhatóak. Tekintettel arra, hogy a történtek tisztázása jelenleg is folyamatban van, ezért a nyomozás érdekében további információt nem kaphattunk az ügyben.

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában