Ivott is, meg sietett is

2022.06.28. 16:14

A 26-os főúton száguldozott az ongai férfi, ráadásul ittasan - videóval

Szirmabesenyő térségében állítottak meg a közlekedési járőrök egy gyorshajtót, aki ittasan ült a volán mögé.

A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai rendszeresen végeznek közúti ellenőrzéseket. A legutóbbi akciót mozgó sebesség-ellenőrzéses módszerrel, a 26-os számú főúton hajtották végre. A rendőrök 2022. június 24-én 10 óra után Szirmabesenyő térségében bemértek egy autót, aminek vezetője a megengedett 90 kilométeres sebesség helyett 107-el közlekedett. A járőrök megállították az autót vezető 50 éves ongai férfit, akinél az alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A helyszínen bevont vezető engedély mellett a hatóság a sebességtúllépés miatt 15.000 forint helyszíni bírságot is kiszabott. A Miskolci Rendőrkapitányság továbbá járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást is kezdeményezett a sofőrrel szemben - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Tartsák be a sebességhatárokat, vezessenek az út és látási viszonyoknak megfelelően, illetve induljanak el hamarabb az úti céljuk felé!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában