Halálos balesetek sora

2022.05.11. 14:32

Tragikus: az elmúlt hónapokban négy gyalogos vesztette életét az utakon

Az elmúlt néhány hónapban négy gyalogos is életét vesztette Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain.

Fotó: Shutterstock

A közlekedésben résztvevők közül a gyalogosok a legsérülékenyebbek, éppen ezért a járművekkel közlekedőknek kiemelt figyelmet kell fordítaniuk rájuk. A kiemelt figyelem és a szabályok betartása, azonban a gyalogosoktól is elvárt, hiszen a tét az egészség, az élet.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében három hónap alatt már négy olyan baleset is történt, amelynek során gyalogos vesztette életét.

Legutóbb egy férfi Miskolcon akart átkelni az úttesten a kijelölt gyalogátkelőhelytől több tíz méterre, egy másik Múcsony külterületén, este haladt az egyik forgalmi sáv közepén, láthatósági mellény nélkül, a harmadik az M3-as autópályán akart átkelni szintén az esti órákban, míg a negyedik Csernely belterületén sétált az út szélén.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok szigorú betartására és a fokozott figyelemmel történő, előrelátó, óvatos közlekedésre - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában