Rendőri siker

2022.05.15. 11:54

Tíz elfogatóparancs volt ellene: őrizetbe vették

Közös munka eredménye a top 50-es körözött személy elfogása.

Fotó: Shutterstock

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályának és a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Felderítő Alosztályának felderítő tevékenysége eredményeként Gyöngyösön 2022. május 12-én elfogták a 45 éves S. Márkot.

A férfi ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt elrendelt, továbbá a Budapesti, Dunakeszi, Miskolci és Egri Törvényszék vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt összesen tíz elfogatóparancsa volt érvényben. S. Márk a rendőrség által közzétett TOP-50-es körözési listán szerepelt. A 45 éves férfi 2021 szeptemberétől rejtőzködött a hatóságok elől.

A beszerzett adatok alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályának munkatársai megállapították, hogy S. Márk Gyöngyösön bujkál. A Gyöngyösi Rendőrkapitányság felderítő nyomozói a körözött személy pontos tartózkodási helyét megállapították, a férfit elfogták és őrizetbe vették - olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában