Ózd

2022.05.12. 12:53

Talált bankkártyával vásároltak

A rendőrök előállították azt a nőt, aki egy idegen, talált bankkártyával vásároltatott különböző ózdi üzletekben.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Az Ózdi Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 29 éves helyi nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított, a barátnője és a gyanúsított 13 éves fia 2022. május 11-én a déli órákban Ózdon sétáltak, amikor a fiú a járdán talált egy bankkártyát.

Az anya ekkor a gyermekét beküldte egy boltba, ahol hústerméket vásároltatott vele, majd az asszony barátnője vásárolt a kártyával egy dohányboltban.

Forrás: police.hu

Időközben a sértett észlelte a bankkártyája hiányát, amit letiltatott, ezért a többi üzletben történő vásárlási kísérletek már sikertelenek voltak.

A sértett azonnal értesítette a rendőröket, akik a nőt és fiát is felkutatták, ők éppen az egyik buszra akartak felszállni.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az asszony barátnőjét is – őt otthonából állították elő –, illetve lefoglalták tőlük a bankkártyát és a vásárolt termékeket is – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában