Rendőrkézen

2022.05.25. 12:52

Szabadnapos rendőr kapta el a betörőt

Már a ház betört ablakából dobta ki a zsákmányt az a férfi, aki miután maga is kimászott a lyukon, egy szabadnapos rendőr a földre vitte, azaz tetten érte.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság egy 39 éves boldvai férfival szemben. A gyanúsított 2022. május 24-én 17 óra 15 perc körül betört egy boldvai házba, ahonnan különféle értékeket, szerszámokat, poharakat, tányérokat tulajdonított el.

Ezt megelőzően az Edelényi Rendőrkapitányság pihenőidejét töltő körzeti megbízottja információt kapott arról, hogy egy boldvai házba betört egy fehérruhás férfi. A rendőr azonnal a helyszínre sietett, majd felmérte a körülményeket, megvárta, amíg a tolvaj kimászik az ablakon tört lyukon.

A férfi miután kidobta a szatyrokba összekészített zsákmányt, maga is kimászott a házból.

A körzeti megbízott azonnal szolgálatba helyezte magát, majd földre kényszerítette a betörőt.

Az időközben értesített szolgálatban lévő rendőrök az Edelényi Rendőrkapitányságra előállítottak a férfit, aki beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában