Bíróság

2022.05.09. 14:23

Különböző sajóládi ingatlanokba tört be – ítéletet hoztak

Ítéletet hozott a Miskolci Járásbíróság annak a vádlottnak az ügyében, aki különböző sajóládi ingatlanokba tört be, hogy onnan értékeket vigyen magával.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A megállapított tényállás szerint a férfi 2020 őszétől kezdődően ablakbetörés, ajtóbenyomás és zármegrongálás módszerével több alkalommal sajóládi házakba ment be és mobiltelefonokat, tabletet, laptopot, illetve élelmiszert, parfümöt, gyógyszert, valamint készpénzt vitt magával. Egy alkalommal egy miskolci kórház asszisztensi szobájából vette magához az egyik dolgozó tárcáját a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt.

A bíróság a vádlottat több rendbeli lopási cselekményei miatt bűnösnek találta és 1 év 6 hónap szabadságvesztésre, valamint 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész, a vádlott és védője is három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozata megtételére – tájékoztatott a Miskolci Törvényszék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában