Halálos baleset

2022.05.10. 11:08

Két autó karambolozott Kiscsécsen – Frissítés: egy nő életét veszítette

A frontális ütközés során egy nő életét veszítette, többen pedig megsérültek.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Frissítés 11:48

A helyszínelés elsődleges adatai alapján egy személygépkocsi vezetője Kesznyéten felől haladt Girincs felé, amikor egy útkanyarulatban áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy másik autóval. A balesetben egy 65 éves nő az életét veszítette, és négyen megsérültek.

A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére a balesettel terhelt útszakaszt lezárta, a forgalom rendőri irányítás mellett halad – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

---

Egy embert a tűzoltók feszítővágóval emelnek ki az egyik járműből.

Két személyautó ütközött össze, majd mindkét jármű árokba csapódott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kiscsécsen, a 3607-es út 20-as kilométere közelében kedden délelőtt. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval emelnek ki az egyik járműből. Az egységek áramtalanították az autókat. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, az utat a mentés idejére lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában