Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.05.15. 20:00

Karóval támadt haragosára, bajonettel támadt a rendőrökre

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban május 9-e és május 15-e között.

Letartóztatásban a kiscsécsi halálos közúti baleset gyanúsítottja - A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akivel szemben halált okozó bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Brutális erőszak: egy botra kést erősített, azzal ütötte a nőt - ítélet született - A Miskolci Törvényszék helybenhagyta az elsőfokon eljárt Ózdi Járásbíróság ítéletét annak a helyi férfinak az ügyében, aki hosszú időn át fenyegette, bántalmazta, esetenként bezárta élettársát. - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 40 éves férfi ellen természetkárosítás bűntette miatt.

Letartóztatásban a három tinédzser, aki megvert és kirabolt egy férfit Miskolcon - A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a három fiataln

Letartóztatásban a kábeltolvajok - A Mezőkövesdi Járásbíróság elrendelte annak a két férfinak a letartóztatását, akik a gyanú szerint elfogásukig több alkalommal loptak rézkábelt egy bükkábrányi bányaterületről.

Telephelyről loptak kábeleket: Közel tizennégy millió forint kárt okoztak - Közel tizennégy millió forint kárt okoztak azok a férfiak, akik egy bükkábrányi telephelyről kábeleket loptak

Eltűnt a pénztárcája, konyhakéssel ment visszaszerezni - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 46 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérlete miatt, aki Rudabányán egy vendéglátóhelyen italozott, és amikor este hazament, észlelte, hogy nincs meg a pénztárcája 50 000 Ft készpénzzel, ezért magához vett egy 20 cm pengehosszúságú konyhakést, és elment annak a férfinak a lakására, akivel aznap együtt ivott, tőle követelte a pénz visszaadását.

Bajonettel támadt a rendőrökre – elítélte a bíróság - A Miskolci Törvényszék ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, aki 2021. december 14-én a vele szemben intézkedő rendőrökre támadt.

Csenyétei haláleset: döntés született az ügyben - Az eljárás megszüntetéséről döntött az encsi járási ügyészség abban az ügyben, amely a mentőszolgálat két munkatársa ellen indult egy férfi halála kapcsán.

Különböző sajóládi ingatlanokba tört be – ítéletet hoztak - Ítéletet hozott a Miskolci Járásbíróság annak a vádlottnak az ügyében, aki különböző sajóládi ingatlanokba tört be, hogy onnan értékeket vigyen magával.

Elvitte az autót, majd elaludt benne - A rendőrök előállították azt a miskolci férfit, aki egy lezáratlan autóba ülve, azt egy ingoványos területre vezette, majd mivel nem tudott továbbmenni, elaludt benne.

Karóval támadt haragosára - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 29 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt, aki Miskolcon, egy autóbuszon találkozott össze korábbi haragosával, egymásnak kiabáltak, majd leszállva a járműről vitatkozni kezdtek, de a sértett elment, a vádlott viszont egy 1,5 méteres fakaróval utána szaladt és ütlegelni kezdte.

Kétszer is megverte, majd kirabolta a férfit a három tinédzser Miskolcon - A miskolci rendőrök egy órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették azokat a fiúkat, akik erőszakkal elvették áldozatuk készpénzét, és a mobiltelefonját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában