Kábítószer-kereskedelem

2022.05.27. 15:03

Igazoltatásból őrizet

A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer-kereskedelem, illetve - birtoklás gyanúja miatt négy személyt fogtak el.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 38 éves helyi férfival szemben. A miskolci járőrök május 26-án egy személygépkocsit állítottak meg az Avas városrészen, és megállapították, hogy a sofőr az eltiltás hatály alatt, illetve jogosítvány nélkül vezetett. A rendőrök az autó átvizsgálása során közel 50 gramm kábítószergyanús anyagot is találtak. A járőrök az autó vezetőjét és az utasait a közben a helyszínre érkező Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársai segítségével elfogták, és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállítottak.

A rendőrök az autó utasait - egy 20 éves, egy 15 éves és egy 16 éves miskolci lakos - kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A gépkocsi vezetőjét a nyomozók őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában