Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.05.29. 20:00

Halálos baleset Szikszón, szexuálisan bántalmaztak két kiskorút

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban május 23-a és május 29-e között.

64 éves férfi rabolt késsel trafikot Miskolcon (videóval frissítve) - A miskolci Andrássy Gyula utcán több rendőrautó állt egy trafik előtt vasárnap délelőtt.

Igazoltatásból őrizet - A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer-kereskedelem, illetve - birtoklás gyanúja miatt négy személyt fogtak el.

Kalapáccsal támadt a férfi ismerősére, elfogták a rendőrök - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki kalapáccsal és bokszerrel is bántalmazta ismerősét Miskolcon.

Dílerre csaptak le a rendőrök az Avason! - Akciófilmbe illő jeleneteknek voltak szemtanúi az arra járók csütörtökön délután Miskolcon, a Szentgyörgy és Ifjúság utcák kereszteződésében.

Levette a cipőjét és arcon ütötte volt élettársát - Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Szóváltásból életveszélyt okozó testi sértés - Ítéletet hozott a Miskolci Törvényszék azon vádlottak ügyében, akikkel szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás - tájékoztatott honlapján a Miskolci Törvényszék.

Az adót és a járulékot kifejezetten jól védtek - lecsapott a NAV az őrző-védő bűnszervezetre - Több mint 250 millió forint adót és járulékot nem fizetett be az a vagyonvédelemmel foglalkozó borsodi bűnszervezet, amelyet a napokban számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Az elkövetők letartóztatásba és bűnügyi felügyelet alá kerültek.

A jegyellenőr lelökte az idős férfit a villamosról - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 39 éves férfi ellen közfeladatot ellátó személy eljárásában elkövetett bántalmazás bűntette miatt, aki a miskolci közlekedési cégnél jegyellenőrként dolgozott, és ezen minőségében egy idős férfit megakadályozott abban, hogy felszálljon a villamosra oly módon, hogy hanyatt lökte.

Elkapták a többszörösen körözött szendrői férfit - A járőrök a szendrői vasútállomáson, egy vonaton fogták el azt a férfit, akiről tudomásuk volt, hogy többszörösen körözik.

Ittas vezetők, rettegjetek, több lesz az alkoholszondás ellenőrzés! - Rugalmasan reagáló közterületi jelenléttel szeretné javítani a lakosság biztonságérzetét a miskolci rendőrkapitány.

Jogerős ítélet a 37-es számú főúton történt közlekedési baleset ügyében - A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa jogerős ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, aki a 37. számú főúton közlekedve gondatlanságból három személynek súlyos, míg tíz személynek könnyebb sérüléseket okozott.

Egy kiöntött bili miatt bántalmazta áldozatát - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy 50 éves férfi ellen, aki látván a fia és egy férfi verekedését, közbelépett és a férfit több alkalommal fejen, illetve testszerte megütötte - tájékoztatott honlapján a Magyarország Ügyészsége.

Veszélyes manővert hajtott végre a sofőr Tiszaújvárosban - A pénzbírság mellett hónapokra eltiltotta a rendőrség a járművezetéstől azt a sofőrt, aki Tiszaújvárosban gyalogos átkelőhelyen előzött.

Ketten haltak meg a szikszói balesetben (Képekkel, videóval) - Ketten haltak meg abban a közlekedési balesetben, ami Miskolc és Szikszó között történt kedden délelőtt.

12 év fegyház a saját nagyanyját kirabolni akaró férfinak - A Miskolci Járásbíróság ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntettének kísérlete, lopás vétségének kísérlete, valamint rongálás vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.

Megbotránkoztatóan viselkedett egy drukker egy miskolci villamosmegállóban – videó  - Balesetmegelőző intézkedést tartottak a rendőrök a vasárnapi meccs végén, amely egy 40 éves miskolci férfiben ellenállást váltott ki.

Az ítélőtábla tárgyalja a szikszói gyilkosságot - Hét évet kellett várni, hogy bíróság elé tudják állítani az idős házaspár megölésével megvádolt férfit.

Szörnyű! Szexuálisan bántalmaztak két kiskorút - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 15 éves fiatalkorú férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt, aki egy borsodi kistelepülésen lévő gondozási helyén a vele együtt lakó 4 éves fiú és 6 éves lánygyermek sérelmére követett el szexuális cselekményt - tájékoztatott honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában