Fokozott ellenőrzés

2022.05.06. 14:13

Fokozott rendőri figyelem lesz a megyénkben

A rendőrség fokozott figyelemmel készül a DVTK - Soroksár SC NB II-es labdarúgó mérkőzésre.

A rendőrség a rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén 2022. május 9-én 20 órakor kezdődő DVTK - Soroksár SC NB II-es mérkőzés kapcsán fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet, és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani a fiktív adatok kiszűrésére. A rendőrség kiemelt figyelmet fordít továbbá a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

Kérjük a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában