Egy hét, 109 eset

2022.05.31. 07:30

Autó és kisbusz karambolozott a 37-es főúton, melléképület és autók égtek Miskolcon

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 109 alkalommal riasztották, amiből 42 tűzoltás volt.

Fotó: Shutterstock

Két személygépkocsi karambolozott a 3-as főút 197-es kilométerszelvényében, Arnót külterületén május 24-én. A balesethez a megyeszékhelyről és Encsről vonultak a hivatásos tűzoltók. A miskolci egység feszítővágóval kiszabadított két embert az egyik autóból, átadta őket a mentőknek és áramtalanította az összeroncsolódott járműveket.

Személygépkocsi és egy kisbusz karambolozott a 37-es főút 20-as kilométerszelvényénél, Bekecs külterületén május 25-én. A szerencsi hivatásos tűzoltók feszítővágóval kiszabadítottak egy embert a személyautóból, átadták a mentőknek és áramtalanították a balesetben érintett járműveket.

Kigyulladt egy lakóház Zalkodon, a Petőfi Sándor utcában május 28-án. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak az érintett ingatlanhoz, majd gyorsbeavatkozó sugarakkal eloltották a lángokat és átvizsgálták a házat. A tűz három helyiséget érintett és a tetőt is megrongálta, így az épület lakhatatlanná vált. Az eset során senki sem sérült meg, a lakó elhelyezésében a rokonai segítettek.

Egy lángoló melléképület és autó miatt kértek tűzoltói segítséget Miskolcra, a Miskolci utcába május 29-én. Teljes terjedelmében égett egy családi ház udvarán álló, tizennyolc négyzetméteres melléképület. A tüzet, amely egy személygépkocsira és a szomszéd melléképület tetőszerkezetére is átterjedt, a megyeszékhely hivatásos tűzoltói fékezték meg és oltották el. Az eset során nem történt sérülés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában