Rendőrautók egy miskolci trafiknál

2022.05.29. 11:27

64 éves férfi rabolt késsel trafikot Miskolcon (videóval frissítve)

A miskolci Andrássy Gyula utcán több rendőrautó állt egy trafik előtt vasárnap délelőtt.

Vasárnap délelőtt, 11 óra magasságában kirabolták Miskolcon az Andrássy utca 37. szám alatti trafikot az Újgyőri főtér közelében. Információink szerint a férfi miután belépett a trafikba egy kést húzott elő, és azzal fenyegette meg az eladót a bevételt követelve. A trafikos kinyitotta a pénztárgépet, de a rabló vagy türelmetlen volt, vagy csak nagyon sietni akart, így belemarkolt a papírpénzekbe a pénztárgépben, majd sietősen távozott.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon

Öt perc alatt elfogták

Az eladó azonban követni kezdte és segítséget kért egy járókelőtől is, miközben értesítette a rendőrséget. Így az elkövető nem tudott eltűnni, és a kiérkező rendőr-járőrök még a trafik közelében elfogták.

Érdeklődésünkre a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén elmondták, a 64 éves miskolci férfit rablás bűntette megalapozott gyanúja miatt állították elő a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol jelenleg is folyamatban van a kihallgatása.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában