Négy órán belül bilincsben

2022.04.25. 14:03

Veréssel fenyegette meg áldozatát, így vette el mobilját

Az Encsi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a fiút, aki megfenyegette áldozatát, és elvette a mobiltelefonját.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 16 éves vilmányi fiúval szemben. Az elkövető 2022. április 24-én 14 óra előtt, Göncruszkán minden előzmény nélkül egy kerékpározó férfit megállított, és a mobiltelefonja átadását követelte. A fiú az áldozatát veréssel fenyegette, és az ökölbe szorított kezeivel hadonászott felé. A rabló miután megkapta a telefont, távozott a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként négy órán belül otthonában elfogták a fiút, és előállították az Encsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A nyomozók az eltulajdonított telefont is lefoglalták, amelyet visszaadtak a jogos tulajdonosának - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában