Kifosztás és lopás bűntette

2022.04.05. 14:47

Rendőrkézen a kifosztás és sorozatlopások feltételezett elkövetője

A miskolci rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki egy esetben kifosztást, és nyolc alkalommal különböző lopásokat követett el.

Kifosztás és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 52 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. március 11-én 9 óra körül Miskolcon, a Kiss tábornok úton a segítségét ajánlotta fel egy idős, nehézkesen mozgó férfinak, hogy hazakíséri. Amint haladtak a sértett otthona irányába az elkövető egy parkban eltulajdonította a férfi pénztárcáját a pénzével együtt, és elszaladt a helyszínről.

 

A gyanúsított 2022. március 22-e előtt összesen nyolc alkalommal leginkább miskolci tömegközlekedési eszközökön, piacon, és az utcán zsebtolvajlás módszerével követett el lopásokat. A férfi a bűncselekmények elkövetése során a figyelmetlen utasoktól és vásárlóktól telefonokat, pénztárcát, készpénzt, bankkártyát, valamint személyes iratokat tulajdonított el.

 

A rendőrök a nyomozás, és az adatgyűjtésük eredményeként az elkövetőt 2022. április 4-én gyanúsítottként hallgatták ki, melyek során a bűncselekmények elkövetését beismerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában