Lezárt ügyek

2022.04.27. 13:17

Két férfit is hamisan vádolt kábítószer-kereskedelemmel

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy fiatalkorú fiúval szemben folytatott.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Kábítószer birtoklása és hamis vád bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 16 éves felsőzsolcai fiúval szemben.

A nyomozás adatai szerint a rendőrök 2021. január 27-én egy Felsőzsolcán végrehajtott intézkedés során a gyanúsított ruházatában kábítószert találtak, amellyel kapcsolatban a fiú úgy nyilatkozott, hogy azt az egyik ismerőse rejtette az ő zsebébe.

A későbbiekben vallomását megváltoztatta és már azt állította, hogy egy másik ismerősétől kapta a kábítószert megőrzés céljából, azonban a továbbiakban már ismét eltérően nyilatkozott és azt közölte, hogy találta a szert.

Mivel a gyanúsított két, általa konkrétan megnevezett személyt vádolt hamisan bűncselekmény elkövetésével, ezért a Miskolci Rendőrkapitányság vele szemben az eljárást lefolytatta, az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában