Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2022.04.10. 20:00

Elhunyt az eltűnt búvár, megrövidítette a kuncsaftjait a szexmunkás

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban április 4-e és április 10-e között.

Letartóztatta a Szerencsi Járásbíróság a csalással gyanúsított helyi férfit - A Szerencsi Járásbíróság elrendelte annak a helyi férfinak a letartóztatását, akivel szemben csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás.

 

Ítéletet hoztak a tollfelvásárlót megtámadó vádlottak ügyében - Ítéletet hozott a Kazincbarcikai Járásbíróság azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik 2020 júliusában Kazincbarcikán erőszakos úton akartak pénzt szerezni a sértettől.

 

Felfüggesztett börtönbüntetés „büntetőfékezés” és többszörös KRESZ-szabályszegés miatt - A Szerencsi Járásbíróság közúti veszélyeztetés bűntette miatt személyenként 10 hónap, végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre, 240.000 Ft pénzbüntetésre és 2 év járművezetéstől eltiltás büntetésre ítélte azt a két sofőrt, akik Taktaharkány irányából Szerencs felé személygépjárművel közlekedve több KRESZ-szabályszegést követtek el, mellyel közvetlenül veszélyeztették egymás életét, testi épségét.

 

Megrövidítette kuncsaftját a szexmunkás - A rendőrök elfogták azt a miskolci nőt, aki szexuális szolgáltatása közben meglopta alkalmi partnerét.

 

Szóváltás után ökölváltás a kocsmában - Több rendőr is szirénázó autóval érkezett meg Miskolcon, az egyik Városház tér közeli kocsmához szerdán 18 óra magasságában.

 

Meg akart vesztegetni egy főorvost egy borsodi nő - Az elhunyt rendelkezett egy évekkel azelőtt megkötött baleset biztosítással, mely azt tartalmazta, hogy a biztosított baleseti okból bekövetkező halála esetén a lányát közel húszmillió forint illeti meg.

 

Ittasan vezetett, elütötte a gyermeket, majd segítségnyújtás nélkül távozott a gesztelyi sofőr - A Miskolci Járásbíróság 2022. április 5. napján megtartott előkészítő ülésen ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.

 

Iskolai erőszak: szóváltás után megütötte a lányt - Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse egy 15 éves lánnyal szemben. 

 

Tizenöt állast kapott, mert nem térdelt - A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 21 éves férfi ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt, aki 2022. február elején a déli órákban egy mezőkövesdi oktatási intézményből a kiskorú tanuló fiút elhívta egy közeli játszótérre, ahol több esetben ököllel és tenyérrel bántalmazta.

 

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmesterre emlékeznek - Szabadidejében, kutatómunka során végzett merülés közben a jósvafői Kossuth-barlangban, baleset következtében életét vesztette a 42 éves Mede Márton tűzoltó főtőrzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóbúvára.

 

Életveszélyesen megsérült két fiú selfie-zés közben Sárospatakon  -Fontos felhívni a gyermekek figyelmét, hogy egy úgynevezett jó selfie érdekében ne vállaljanak be veszélyes helyzeteket! Sárospatakon két fiú életveszélyes sérüléséhez vezetett a meggondolatlan fotózás.

 

Megöléssel fenyegette meg a polgármestert a temetési segélyért - Az Encsi Járási Ügyészség zaklatás miatt emelt vádat egy férfival szemben.

 

Borsodi testvérek támadtak a rendőrökre Miskolcon - A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt vasárnap gyanúsítottként hallgatta ki az őrizetben lévő két férfit, és hétfőn indítványozta letartóztatásukat a Debreceni Járásbíróságon.

 

Ittas állapotban lakásán kereste fel a nő új barátját, hogy bosszút álljon rajta - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség súlyos testi sértés és magánlaksértés miatt vádat emelt egy férfival szemben.

 

Jogerős ítéletet hozott a törvényszék a rendőrre támadó encsi férfi ügyében - A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa 2022. április 4. napján ítéletet hozott annak a férfinak az ügyében, akivel szemben hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás.

 

Félrevezette a rendőrséget a valótlan bejelentéssel egy stoppos nő - A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 26 éves nő ellen hatóság félrevezetésének vétsége miatt. A nő 2021. június végén, délután Sajószentpéteren lestoppolt egy autót, majd később két ismeretlen férfival önszántából közösült. A hajnali órákban attól való félelmében, hogy teherbe esett, és élettársa haragudni fog rá, felhívta a rendőrséget és azt közölte, hogy őt megerőszakolták.

 

Eltűnt egy barlangi búvár a Kossuth-barlangban - 2022 április 3-án, vasárnap délután eltűnt egy barlangi búvár a Jósvafő határában nyíló Kossuth-barlangban. A feltáró merülés során egy búvár tervezett merülése után nem tért vissza a merülés kezdőpontjához. Az eltűnt búvárt biztosító merülőtársai az ismert járatokban nem találták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában