Lezárt ügy

2022.04.11. 11:54

Egy babakocsiba rejtették a lopott szajrét

A Kazincbarcika Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 35 éves férfival és egy 26 éves nővel szemben. A rokoni szálakkal is egymáshoz kötődő szalonnai páros 2022. február 22-én 16 óra után egy kazincbarcikai bevásárló központból különböző élelmiszereket, kozmetikumokat és ruhaneműket próbált meg eltulajdonítani közel 200.000 forint értékben. Az elkövetők egy üres babakocsiba pakolták az eltulajdonítani kívánt termékeket, melyeket egy pléddel letakartak, majd fizetés nélkül kíséreltek meg távozni az üzletből. A rendőrök kiérkezéséig a bevásárló központ biztonsági őrei az elkövetőket visszatartották, akiket az egyenruhások előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában