Segítségnyújtás elmulasztása

2022.04.22. 13:51

Cserbenhagyó sofőröket keresnek a rendőrök

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy közlekedési baleset kapcsán.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen személyekkel szemben.

Az eljárás adatai alapján 2022. április 15-én 20 óra 13 perckor Berzéken, a Rákóczi Ferenc utcában egy ismeretlen jármű vezetője haladása közben nem tartott megfelelő oldaltávolságot egy vele egy irányba közlekedő kerékpárossal szemben, akit elsodort, a biciklis pedig elborult. Az esetet követően a sofőr nem állt meg, segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. Ezután egy tehergépkocsi vezetője áthajtott a kerékpáron, majd ő sem állt meg, hanem segítségnyújtás nélkül tovább ment. A kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett a baleset során.

Forrás: Rendőrség

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, illetve a két jármű, vagy sofőrök kapcsán hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es - díjmentes - központi segélyhívó száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában