Rablás

2022.04.14. 14:44

Az elkövető elégette a bizonyítékot

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki erőszakkal elvette áldozata táskáját és a mobiltelefonját is.

Forrás: police.hu

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 29 éves helyi férfival szemben. Az elkövető 2022. április 6-án 21 óra körül, Ózdon a Kisamerika utcában rövid beszélgetés után áldozatától pénzt követelt. A férfi nem adott neki pénzt, ezért a rabló többször megütötte és elvette a mobiltelefonját, illetve a táskáját is - amiben egy pár cipő volt -, majd elszaladt a helyszínről.

A rendőrök a nyomozás eredményeként 2022. április 13-án elfogták a férfit, és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint az eltulajdonított táskát a férfi elégette, a mobiltelefont viszont a rendőrök lefoglalták – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában