Garázdaság

2022.03.16. 08:40

WC ajtóhoz vágta a pultosnőt a részeg férfi

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 61 éves férfi ellen garázdaság vétsége miatt, aki egy miskolci sörözőben leittasodva szitkozódott és zaklatta a vendégeket, a pultosnő távozásra szólította fel, erre ruházatánál megragadta és a WC ajtóhoz vágta.

Fotó: Shutterstock/Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2022. január közepén a délutáni órákban Miskolcon egy sörözőben italozott, és lerészegedve hangosan szitkozódni kezdett, inzultálta a vendégeket. A pultosnő közölte vele, hogy nem fogja kiszolgálni, és távozásra szólította fel, a vádlott azonban ennek nem tett eleget, hanem elővette a zsebében lévő szennyes zsebkendőit és azt kidobálta az asztalra. A pultosnő rászólt, hogy pakoljon el, mire két kézzel lesöpörte a zsebkendőket az ott lévő poharakkal együtt, amelyek közül volt, ami eltört. Amikor a pultosnő az asztalt akarta fertőtleníteni, a vádlott hirtelen mozdulattal a mellényénél megfogta, és nagy erővel hozzávágta a WC ajtóhoz. Ezután újból ráfogott a sértett mellényére, és éppen megütni akarta, de a nő kibújt a ruhadarabból, és elmenekült.

 

A sörözőben tartózkodó egyik férfi vendég ekkor a vádlott vállára tette a kezét és számon kérte miért bántotta az alkalmazottat, mire a vádlott most őt lökte el nagy erővel, amitől egy asztalra esett, majd földre került. A férfi viszont felállt és ekkorra már a sörözőben tartózkodó többi vendég együttes segítségével a vádlottat kiterelte az épület előterébe, illetőleg itt az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

 

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában