Lezárt ügy

2022.03.16. 11:36

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült - bíróság elé állhat

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy férfi eltiltás hatálya alatt vezette autóját Farkaslyukon.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 51 éves férfival szemben. A gyanúsított 2021. szeptember 14-én, Farkaslyukon, a Jószerencsét téren úgy hajtotta autóját, hogy a hatóság a vezetéstől korábban eltiltotta.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a járművezetők figyelmét, hogy 2021. május 14-e óta, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet, bűncselekményt követ el, és bírósági eljárást vonhat maga után.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában