Lezárt ügy

2022.03.28. 12:02

Eljegyzésen lopta meg az örömanyát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy berentei nővel szemben folytatott.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy berentei nővel szemben.

 

Fiatal pár tartotta eljegyzési rendezvényét egy berentei családi házban 2022. február 26-án.

 

Az ünnepléshez a kora esti órákban csatlakozott a pár egyik ismerőse is, akit szívesen fogadtak és vendégeltek meg, ő azonban néhány óra múlva már távozott is.

 

A rendezvény végén az örömanya is haza akart menni taxival, ezért elővette táskájából a pénztárcáját és ekkor vette észre, hogy abból 70.000 forint hiányzik.

 

A gyanú a korán távozott nőre terelődött, akit láttak a sértett táskája mellett is ülni.

 

Azonnal értesítették a rendőröket, akik a lakásán fel is keresték az asszonyt és kérdőre vonták, melyet követően a nő azonnal beismerte a bűncselekmény elkövetését, illetve visszaadta az ellopott pénzt.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában