Lezárt ügy

2022.03.29. 12:08

Egy gyanúsított, 12 bűncselekmény

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy fiatalkorú fiúval szemben folytatott.

Forrás: police.hu

Lopás, garázdaság, zaklatás és magánlaksértés vétségek – összesen 12 alkalommal történt – elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 17 éves rudabányai fiúval szemben.

 

A gyanúsított 2021. március 19-e és július 3-a között követte el a bűncselekményeket, amelyek során Rudabányán egy családi házba tört be, ahonnan háztartási készülékeket tulajdonított el, míg egy helyi boltból, illetve egy ormosbányai és egy budapesti üzletből – némelyikbe többször is visszatérve – különböző alkoholokat lopott.

 

Ormosbányán, Kazincbarcikán és Rudabányán több személyt is bántalmazott, előfordult, hogy erőszakkal ment be haragosa lakásába, akit megfenyegetett, de a saját édesanyját is egy késsel a kezében kergette ki az otthonából.

 

A rendőrség a gyanúsítottat 2021. július 13-án őrizetbe vette, majd a bíróság letartóztatta.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – tájékoztatott a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában